Ειδικές Κατασκευές

Share Button

Η επιχείρησή μας, συνδυάζοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο διαφόρων χρήσεων.

Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό το οποίο έχει τεράστια πλεονεκτήματα και πολλές εφαρμογές. Είναι ελαφρύ (μόλις το 1/3 του βάρους του χάλυβα), δεν οξειδώνεται, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη ποικιλία σε κράματα με υψηλές μηχανικές αντοχές. Επίσης υπάρχει στο εμπόριο, σε πολλές μορφές όπως, κοιλοδοκοί, γωνίες, ελάσματα, στρόγγυλα και τετράγωνα μασίφ, λάμες, όλα σε διαφορετικές διαστάσεις και πάχη.
Εμείς αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του πελάτη, προτείνουμε και καταλήγουμε στην καλύτερη λύση προς όφελος του, συνδυάζοντας ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Δεχόμαστε παραγγελίες διαφόρων ειδικών κατασκευών όπως, ράμπες, κιβώτια μεταφοράς, δεξαμενές, σκυλόκουτα, εργαλειοθήκες, καπάκια καρότσας pick-up, επενδύσεις καρότσας επαγγελματικών αυτοκινήτων κ.ά.

» Κατασκευές για Πυροσβεστικά Οχήματα

Στις Ειδικές κατασκευές ανήκει και η υποκατηγορία Κατασκευής Δεξαμενών Αλουμινίου Νερού για Πυροσβεστικά Οχήματα. Η εταιρία μας σε συνεργασία με ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα και έχουν μεγάλη εμπειρία στις τεχνικές προδιαγραφές των πυροσβεστικών οχημάτων σχεδίασε και κατασκεύασε δεξαμενή νερού για οχήματα τύπου pick up 4X4, με χαμηλό κέντρο βάρους και άψογη ποιότητα.

Η δεξαμενή νερού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο πάχους (4) τεσσάρων χιλιοστών, φέρει δύο υδατοδιαμερίσματα για την αποφυγή παφλασμού του νερού, βάνα ταχείας αποστράγγισης νερού, ανθρωποθυρίδα μεγάλων διαστάσεων με καπάκι μισής στροφής, σύνδεσμο τύπου Storz 65 για εξωτερική πλήρωση νερού, δείκτη νερού στο πίσω μέρος και ειδικά στηρίγματα (κρίκους) για την ασφαλή ανύψωση της δεξαμενής όταν και εφόσον αυτό χρειαστεί.

H χωρητικότητα της δεξαμενής ξεκινάει από τα 600 λίτρα και μπορεί να φθάσει κατόπιν παραγγελίας μέχρι και τα 1.000 λίτρα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στόχος μας είναι πάντοτε η ικανοποίηση του πελάτη.