Καλούπια Περιστροφικής Χύτευσης

Share Button

Τα καλούπια μας κατασκευάζονται αποκλειστικά από έλασμα αλουμινίου πάχους τριών (3) ή τεσσάρων (4) χιλιοστών.
Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, μπορούμε να προβούμε στην κατασκευή καλουπιών περιστροφικής χύτευσης για την παραγωγή διαφόρων ειδών και διαστάσεων, όπως δεξαμενές, αγροτικά προϊόντα, έπιπλα, κάδους, γλάστρες, φρεάτια κ.ά., και την αποστολή τους σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού (πρόσφατο παράδειγμα η συνεργασία μας με το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία).


Αρχικά, δεχόμαστε κάποιο σχέδιο, φωτογραφία ή αντικείμενο από τον πελάτη και στη συνέχεια συζητούμε και προτείνουμε πιθανές βελτιώσεις, καταλήγοντας έτσι στο τελικό σχέδιο που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και χαμηλό κόστος. Υπάρχει βεβαίως και η δυνατότητα σχεδιασμού του τελικού προϊόντος σε μορφή 3D, εφόσον είναι επιθυμητό.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η κατασκευή, η συγκόλληση και το γυάλισμα του καλουπιού. Η εσωτερική επιφάνεια μπορεί να είναι είτε λεία, είτε επεξεργασμένη με αμμοβολή ή σφαιροβολή.

Στο τελικό στάδιο, τοποθετείται το μεταλλικό πλαίσιο, τα κλείστρα και οι οδηγοί του καλουπιού. Όπου χρειάζεται, προστίθενται διάφορα insert, ανάγλυφη διαγράμμιση και επωνυμία, μονώσεις και οτιδήποτε μπορεί να κάνει το προϊόν πιο λειτουργικό και χρηστικό.
Τα καλούπια μας μπορούν να δοκιμαστούν πριν την παράδοση, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Παραδίδονται τελειωμένα, έτοιμα προς χρήση.

Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος.

« από 2 »